Φιλολογικα Γυμνασιου

Για τα περισσότερα παιδιά η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο είναι μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Στην ουσία  αλλάζουν όλα όσα είχαν μάθει στο Δημοτικό: περισσότεροι καθηγητές, περισσότερα μαθήματα, διαφορετικός τρόπος αξιολόγησης, δουλειά στο σπίτι, εξετάσεις, εργασίες, περισσότερες δραστηριότητες και συνεπώς ευθύνες. Σ’ αυτήν την φάση το μάθημα των Νέων Ελληνικών δεν αποτελεί εξαίρεση μιας και για τα περισσότερα παιδιά φαντάζει με  Λερναία Ύδρα : Γραμματική, Λογοτεχνία, Ποίηση, Αρχαία, Αρχαιογνωσία.

Εμείς Βρισκόμαστε  δίπλα σας για να βοηθήσουμε το παιδί σας να κάνει την αλλαγή αυτή όσο πιο ομαλά γίνεται.  . Στηρίζοντας το πρώτα ψυχολογικά, παρέχοντας του τις απαραίτητες γνώσεις, το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό, καθοδηγώντας το τόσο στις καθημερινές του εργασίες,  όσο και στις τελικές του εξετάσεις, το παιδί σας θα νιώθει αυτοπεποίθηση στην τάξη, θα πετυχαίνει τους στόχους του και θα νιώθει χαρούμενο.

Νέα Ιστορία και Αρχαία Λυκείου

Στην Α’ Λύκείου τα παιδιά αρχίζουν να προετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα των Παγκύπριων Εξετάσεων. Είναι σημαντικό προτού φτάσουν στη Γ’ Λυκείου να είναι κάτοχοι σημαντικών γνώσεων που θα αποτελέσουν τη βάση για το μεγάλο βήμα των Παγκυπρίων. Το ειδικά προσοντούχο και πεπειραμένο μας προσωπικό είναι έτοιμο να παρέχει τα απαραίτητα αυτά εφόδια στο παιδί σας ούτως ώστε η πορεία τους ως τελειοδοιτος να καταστεί ευκολότερη και αποδοτικότερη.

Νέα Ελληνικά  και Ιστορια Παγκύπριες

Για τα περσσοτερα παιδια οι Παγκυπριες εξετάσεις αποτελούν το εφαλτήριο για μια επικοδομητικη φοιτητική πορεία αλλά και μια μετέπειτα σημαντική επαγγελματική καριέρα. Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αποκτήσουν ολοκληρωμένη προετοιμασία  για τις καθοριστικες αυτές εξετάσεις της ζωής τους. Οι δοκιμασμένες και αποτελεσματικές μεθόδοι διδασκαλίας, η επαρκής προετοιμασία των υποψηφίων, το έμπειρό μας προσωπικό αλλά και οι επιτυχίες των μαθητών μας μέχρι σήμερα εγγυούνται την επιτυχία των παιδιών.