Γαλλικά

Αυτό είναι ιδανικό για άτομα όλων των ηλικιών, ειδικότερα για εφοίβους που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε ένα Γαλλικο Πανεπιστήμιο.

ESSENTIAL FRENCH

Εγγραφείτε στα βασικά μαθήματα Γαλλικών και βελτιώστε κάθε πτυχή των δεξιοτήτων επικοινωνίας σας: προφορικός λόγος, λεξιλόγιο, προφορά, ακουστικός λόγος, γραμματική, ανάγνωση και γραπτός λόγος.

Tα ESSENTIAL French  courses  θα σας βοηθήουν να:

  • βελτιώσετε την ευχέρειά λόγου και τις δεξιότητες επικοινωνίας σας
  • μάθετε βασικές τεχνικές και φράσεις για τις καθημερινές καταστάσεις
  • επικοινωνείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερα λάθη
  • βελτιώσετε την προφορά σας
  • εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας.

 One to one sessions

Αυτό είναι ιδανικό για ένα πολυάσχολο άτομο με εξειδικευμένες ανάγκες, που επιθυμεί να μελετήσει ατομικά.

Η δομή του μαθήματος είναι ευέλικτη και έχει σχεδιαστεί για τους μαθητές που επιθυμούν να επικεντρωθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Τα ατομικά μαθήματα προορίζονται για μαθητές που δεν έχουν ελεύθερο χρόνο, έχουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες για την εκμάθηση μιας γλώσσας και επιθυμούν να επικεντρωθούν περισσότερο στις δικές τους προτεραιότητες.

i-active

Μάθετε Γαλλικά  όποτε θέλετε και ότι ώρα θέλετε, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να αφήσετε το σπίτι σας!
Όλα τα προγράμματά μας προσφέρονται στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα μάθησής μας, σας παρέχει σύνδεση με διαδραστικό πίνακα,  ήχο, εικόνα και αποστολή εγγράφων με άμεση ανατροφοδότηση από τον καθηγητή. Απολαύστε active learning σε απευθείας σύνδεση!

Ιδιωτικό φροντηστήριο ξένων γλοσσών στη Λεμεσό

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα μαθήματα που προσφέρουμε.