Ελληνικά

Αυτό είναι ιδανικό για ξένους οι οποιοί εργάζονται και ζουν στη Κύπρο ή απλά επισκέπτονται το νησί μας. Τα Ελληνικά είναι η επίσημη γλώσσα της Κύπρου καθηστώντας τα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας για άτομα που ζουν στο νησί μας.

ESSENTIAL GREEK
Εγγραφείτε στα βασικά μαθήματα Ελληνικών και βελτιώστε κάθε πτυχή των δεξιοτήτων επικοινωνίας σας: προφορικός λόγος, λεξιλόγιο, προφορά, ακουστικός λόγος, γραμματική, ανάγνωση και γραπτός λόγος.

Tα ESSENTIAL Greek  courses  θα σας βοηθήουν να:

  • βελτιώσετε την ευχέρειά λόγου και τις δεξιότητες επικοινωνίας σας
  • μάθετε βασικές τεχνικές και φράσεις για τις καθημερινές καταστάσεις
  • επικοινωνείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερα λάθη
  • βελτιώσετε την προφορά σας
  • εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας.

BUSINESS Greek
Θα βελτιώσετε κάθε πτυχή της Ελληνικής γλώσσας για την καλύτερη επικοινωνία στο χώρο εργασίας σας και θα μάθετε Ελληνικά, για να πετύχετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα Business English  έχει σχεδιαστεί, για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε μαθητή.

Από τα Business Greek courses θα:

  • επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε μια σειρά από επιχειρηματικές καταστάσεις, όπως συναντήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και πολλά άλλα.
  • εξασκήσετε πρακτικές δεξιότητες και να εξαλειψετε λάθη μέσω εξάσκησης των επικοινωνιακών σας ικανοτήτων
  • επεκτείνετε το λεξιλόγιό σας που έχει σχέση με το επάγγελμά σας
  • αποκτήσετε αυτοπεποίθηση για τη προώθηση των επιχειρήσεων σας με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα

One to one sessions
Αυτό είναι ιδανικό για ένα πολυάσχολο άτομο με εξειδικευμένες ανάγκες, που επιθυμεί να μελετήσει ατομικά.

Η δομή του μαθήματος είναι ευέλικτη και έχει σχεδιαστεί για τους ενήλικες που επιθυμούν να επικεντρωθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Τα ατομικά μαθήματα προορίζονται για μαθητές που δεν έχουν ελεύθερο χρόνο, έχουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες για την εκμάθηση μιας γλώσσας και επιθυμούν να επικεντρωθούν περισσότερο στις δικές τους προτεραιότητες.

i-active

Μάθετε Ελληνικά όποτε θέλετε και ότι ώρα θέλετε, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να αφήσετε το σπίτι σας!

Όλα τα προγράμματά μας προσφέρονται στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα μάθησής μας, σας παρέχει σύνδεση με διαδραστικό πίνακα,  ήχο, εικόνα και αποστολή εγγράφων με άμεση ανατροφοδότηση από τον καθηγητή. Απολαύστε active learning σε απευθείας σύνδεση!

Ιδιωτικό φροντηστήριο ξένων γλοσσών στη Λεμεσό

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα μαθήματα που προσφέρουμε.