Ρωσικά

Τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μια αυξανόμενη ζήτηση για τη Ρωσική γλώσσα. Ο Ρωσσόφωνος τουρισμός μαζί με Ρωσικές  επιχειρήσεις έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί. Το να μάθεις Ρωσικά είναι αναγκαίο για το μέλλον κάποιου και ορόσημο για μια επιτυχημένη καριέρα.

ESSENTIAL RUSSIAN
Εγγραφείτε στα βασικά μαθήματα Ρωσικών  και βελτιώστε κάθε πτυχή των δεξιοτήτων επικοινωνίας σας: προφορικός λόγος, λεξιλόγιο, προφορά, ακουστικός λόγος, γραμματική, ανάγνωση και γραπτός λόγος.

Tα ESSENTIAL Russian courses θα σας βοηθήουν να:

  • βελτιώσετε την ευχέρειά λόγου και τις δεξιότητες επικοινωνίας σας
  • μάθετε βασικές τεχνικές και φράσεις για τις καθημερινές καταστάσεις
  • επικοινωνείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερα λάθη βελτιώσετε την προφορά σας
  • εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα μαθήματα που προσφέρουμε.

BUSINESS Russian
Θα βελτιώσετε κάθε πτυχή της Ρωσικής γλώσσας για την καλύτερη επικοινωνία στο χώρο εργασίας σας και θα μάθετε Ρωσικά, για να πετύχετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα Business Russian  έχει σχεδιαστεί, για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε μαθητή.

Από τα Business Russian courses θα:

  • επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε μια σειρά από επιχειρηματικές καταστάσεις, όπως συναντήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και πολλά άλλα.
  • εξασκήσετε πρακτικές δεξιότητες και να εξαλειψετε λάθη μέσω εξάσκησης των επικοινωνιακών σας ικανοτήτων
  • επεκτείνετε το λεξιλόγιό σας που έχει σχέση με το επάγγελμά σας
  • αποκτήσετε αυτοπεποίθηση για τη προώθηση των επιχειρήσεων σας με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα

One to one sessions

Αυτό είναι ιδανικό για ένα πολυάσχολο άτομο με εξειδικευμένες ανάγκες, που επιθυμεί να μελετήσει ατομικά.

Η δομή του μαθήματος είναι ευέλικτη και έχει σχεδιαστεί για τους ενήλικες που επιθυμούν να επικεντρωθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Τα ατομικά μαθήματα προορίζονται για μαθητές που δεν έχουν ελεύθερο χρόνο, έχουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες για την εκμάθηση μιας γλώσσας και επιθυμούν να επικεντρωθούν περισσότερο στις δικές τους προτεραιότητες.

i-active

Μάθετε Ρωσικά  όποτε θέλετε και ότι ώρα θέλετε, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να αφήσετε το σπίτι σας!

Όλα τα προγράμματά μας προσφέρονται στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα μάθησής μας, σας παρέχει σύνδεση με διαδραστικό πίνακα,  ήχο, εικόνα και αποστολή εγγράφων με άμεση ανατροφοδότηση από τον καθηγητή. Απολαύστε active learning σε απευθείας σύνδεση!

Ιδιωτικό φροντηστήριο ξένων γλοσσών στη Λεμεσό

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα μαθήματα που προσφέρουμε.